Lifestyle Charity Evening

Posted in Okategoriserade

Repost: ”Den 10/12-2014 går Lifestyle Charity Evening av stapeln i Metropol Palais anrika lokaler i Stockholm! Vi på Scandinavian Models är sponsorer tillsammans med 6 av våra fantastiska modeller som öppnar sina hjärtan o ställer upp på detta till förmån för Barncancerfonden!!! Allt om galan kan ni läsa nedan o också se vilka tjejer som kommer att visa kläder från Panos o Best of Brands under kvällen,-killen kommer ni få se inom kort. Med på visningen kommer också Knut Berggren och Annica Duckmark att vara! Var med du också o stötta kampen mot cancer!!! Kom med ditt företag o var med oss på galan!!! Vi vill i och med detta också rikta en särskild tanke till Klas Ingessons anhöriga, när vi nu nåtts av det sorgliga beskedet att han förlorat kampen mot cancern o säga att vi är stolta över hans östgötska hjärta o den kämparglöd han visade på planen o genom sin sjukdomstid”

Fick detta erbjudande idag och sa självklart ja! Snart kommer jag ha ett samarbete med olika cancerforsknings insamlingar här på bloggen som jag hoppas ni vill vara med och stödja.

Nu fick jag ytterligare lite motivation till att äta bättre och träna mer, något jag sysslat med hela dagen. Dessvärre tror jag att jag har en halsfluss på ingång och känner mig jätte febrig.. Vilken tur att vi ska gå till min extra mormor snart som alltid gör en glad med goda kakor, och ja jag ska synda mohaha.

Snart kommer mitt finalsbidrag till trendsetter search ut här också vilket jag inte är jättenöjd med pga dålig hy, varm som attan, svullna halsmandlar och you name it, men jag gjorde det jag kunde och nu ska jag försöka få ner febern för imorgon ska jag ut och flyga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.