LAPPTRÄSK

Posted in Okategoriserade

Idag har jag bara myst med dessa underbaringar. Lovet börjar lida mot sitt slut men det gör ingenting för mig mohaha, saknar stockholm och finest gänget! Sen är det bara två veckor kvar till tråkiga Linkan och den vanliga vardagen, ska bla vara med i nån kortfilm om mig själv tydligen haha, hur mitt lilla liv kan vara intressant men det blir iallafall nånting tilll bloggen. Imorgon ska jag sätta ihop en tutorial och hoppas att mitt horn i pannan är borta tills dess. Måste ju leverera i finalen! Annars vankas lite Linköping nästa helg då världens bästa Linda fyller år och ett roligt event på onsdagen så nu har jag fått upp min livsglädje lite igen loool. Dags för en kopp te och sen mysa ner sig i sängen, natti!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.