I kick körtelfebers ass

Posted in Event

Är det här verkligen möjligt? Överallt på nätet kan man läsa om körtelfeber och hur dåliga folk blivit av det, legat i en säng med skyhög feber och halsont i tre veckor innan det ens börjat lägga sig, endel sjuka i flera månader. Nu har jag varit ”feberfri” kanske lite kvar, i ca 2 dygn… Visst har jag kvar alla andra symptom som extremt ont i halsen, blåsor osv MEN till och med halsonten är påväg bort nu. Hur kan detta vara möjligt? Jag kan ju inte ha så extremt bra immunförsvar att jag bara var sådär sjuk i tre dagar? Visst, jag var uppe i 40,2 grader men sen la det sig. Jag har känt mig jätte pigg (peppar peppar ta i trä) och känner inte av mer än lite halsont o blåsor. Kan man fått fel diagnos mån tro? Eller kommer jag ligga där om någon dag igen i sängen med skyhög feber? Med tanke på hur normalt jag levt trots den här hemska sjukdomen har jag bara haft happy thoughts och sett till att äta mycket frukt, grönsaker MAT och dricka mycket. Hoppas verkligen att det är sant att jag verkligen kicked körtelfebers ass! Väldigt nyfiken på mina levervärden bara, får ringa dit imorgon och höra lite med dem. Även om symptomen är nästintill bra så måste jag fortfarande vara rädd om min mjälte/njure. Och se till att fortsätta ta det lugnt så jag kan förbli frisk!! Däremot har jag inte kunnat sova nånting senaste två dagarna men de beror på hjärnspöken, nu måste jag försöka iallafall och tagga att slippa vara själv imorgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.