Just ordered FITBIT

Posted in Event

Nu när jag var i stockholm förra veckan såg jag att min morbror och morfar gick runt med ett armband på handen, det visade sig vara fitbit. Den mäter i princip allt onödigt vetande som ändå är så nödvändigt, man behöver inte tänka på nånting, man får bara ren fakta om sig själv direkt till mobilen. Den mäter din sömn, dina steg, kalorier, alarm, distansmätare och lite mer. Så jag tyckte det lät himlarns intressant så jag tog tag i det nu och beställde en. Kostar ca 800kr och för mig som vill ha koll på vad jag gör och på så sätt lättare sätta upp mål vad gäller både sömn, träning och mat är det ju så värt det! Synd bara att jag är sjuk nu ett tag så man inte kan tävla med sig själv, inte så att jag är så jätte aktiv just nu, går jag någonstans under dagen så är det typ till kylen. Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte vaknar upp med ännu mer elände! Ska antagligen till vårdcentralen med. 

http://www.youtube.com/watch?v=yggn7P4pRUw

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.